Reunion Home

Reunion Home designar, importerar och säljer inredning och välbefinnande - i Skandinavien och Europa. Vi arbetar med Orienten - Marocko, Indien och självklart Europa.

Hos Reunion Home hittar du produkter som har en förlängd tanke. Vårt arbete genomsyras av återvinningstankar, att använd lokala, traditionella material på ett nytt sätt. Vi arbetar ofta med olika projekt som försörjer kvinnor och familjer i utsatta delar av världen. Att få handla med dessa duktiga hantverkare och flitiga familjer och samtidigt få ta del av hantverkens skönhet i vår del av världen. Det känns skönt i magen varje dag.

Vill du besöka oss finns vi i Hagestad ute på Österlen. Vi har en underbart café med smörrebröd och goda bakverk och självklart Österlens godaste kaffe.
Du kan fika framför brasan om det är ruggigt ute. Vill du så sparkar du av dig skorna och shoppar i kläd- och inredningsbutiken som är proppfull av våra love&light theraphy collections.Adress: Österlenvägen 1021, Hagestad. Öppet to-sön 11-17.
   
Light theraphy collection.
Vår doftkollektion har aldrig varit bättre. Vi har ingen massproduktion. Vi producerar varenda ljus i små upplagor  med våra egna händer med en kärlek som det förtjänar. 
Varje doft är ett doftminne från mitt liv, mina resor, mina platser, mina vänner. Jag vill dela med mig av aromaterapins hemligheter och jag hoppas att jag lyckas.

Att köpa ett 100% rent sojavaxljus gör ditt hem till en oas av underbar doft och känsla. Det du kanske inte tänker på är att för varje sojvaxljus du köper, bidrar du till att jordbruket får ett uppsving, bönderna i asien, sydamerika och usa får en ny produkt att odla och behöver inte lägga ner. Du räddar regnskogarna eftersom de riskerar att utarmas p g a alla snabbväxande palmodlingar som snabbt vill få fram palmolja som du bör undvika i all form av konsumtion. Även den s k certifierade palmoljan.
Men framför allt tänder du ett giftfritt ljus som du och dina närmaste kan njuta av länge.

Vi kommer aldrig att sluta leta efter det unika. En vacker matta. Ett vackert bord. Några unika ljusstakar och lyktor. Det är det allra roligaste i vårt jobb och vår livsstil.
Håll utkik på instagram - Reunionmaria, facebook - Reunion home, och här på hemsidan. Det unika vi hittar på våra resor får du ta del av direkt via våra sociala medier.

Varmt välkommen in i vår värld av njutning!

Maria & co
www.reunionhome.se