Yogime

YogiMe är ett litet företag med rötterna i Värmland och hjärtat i den Bohuslänska graniten. Kollektionen är ett småskaligt genuint hantverk, drivet av kärlek för yoga och sökandet efter de perfekta yogabyxorna!

Åsa Malmkvist är den hängivna kreativa yoginin som står för både design, tillverkning och försäljning. Komfort, kvalité och hållbar utveckling är den drivande värdegrunden.   Inspiration flödar från naturen, platser, känslor, möten, människor och kommer till uttryck i den ständigt utökade kollektionen.

 Våra material

YogiMe´s kollektion består av sköna yogakläder i nogrannt utvalda textiler. Vi använder oss enbart av ekologiska GOTS-certifirade textiler. Varje plagg är tillverkat med kärlek och omsorg och designade för bästa komfort och passform.

 Färger

Vid egen infärgning av våra plagg använder vi oss av GOTS-certifierade textilfärger, en färgningsprocess helt utan gifter och med minsta möjliga vattenåtgång.

Textiltryck

Våra textiltryck är schablontryck som görs för hand. Trycken värmefixeras och tål strykning. Tvättråden rekommenderar max 40 grader för bästa hållbarhet.