WMY Eco kork 5 mm

100% Naturgummi tillsammans med Kork – Magi!


WEARMYYOGA är gjort för träning, vila och allt där i mellan…
Varumärket lanserades 2015 för att erbjuda riktigt bra yoga kläder,  yoga probs och tillbehör.

Magdalena Hanson är grundare – skräddare & designer – och skapare av WMY och som försöker leva efter devisen ”fair”.

Med en bakgrund i textilindustrin, ett stort intresse för yoga och en kombination med att hitta ett par riktigt bekväma yogabyxor, började Magdalena utforma en rad yoga och athleisure kläder som hon, hennes vänner och familj kunde bära lite när som och alltid känna sig snygga i…

Rättvisan” i dessa produkter handlar om hållbarhet, att miljöpåverkan ska vara så liten som möjligt och att alla som arbetar med tillverkning och leverans av WMY’s produkter har fått en skälig lön för sitt arbete. WMYskläder & bolster tillverkas i Europa av yrkeskunnig  personal. Textilerna har OEKOTEX-certifiering för kemikalier och som säkerställer att produktionen är ”ren”, dvs alla plagg är fria från gifter.
WMY stödjer i mesta möjliga mån europeiska tillverkare och leverantörer och som alla lever upp till (BSCI) etniskt, socialt och miljömässigt korrekt, t.ex. arbetsstandarder, inget barnarbete, brandsäkerhet, arbetstid, löner etc.etc. WMY vill skapa kläder som inspirerar kvinnor och män i alla former och storlekar för att använda sina kroppar till rörelse i alla dess former. Vi älskar det vi gör och försöker hela tiden  vara nyfikna på livet, utvecklas & utveckla och vi hoppas du du älskar resultatet lika mycket som vi.