NYHET! Vattenflaska av Koppar Hamrad 900 ml

Kopparflaskan som förenar traditionella ayurvediska principer med äkta indiskt hantverk och modern svensk design. Vattenflaska av högsta kvalitet i äkta koppar med en hamrad yta som ljuset spelar vackert på. Tack vare materialets naturliga antibakteriella egenskaper så kan du alltid ha tillgång till gott, friskt och hälsosamt dricksvatten.

Ta del av den anrika traditionen kring Ayurvedisk vattenförvaring. Balanserar alla doshor enligt Ayurveda.
Unik design som även gör flaskan väl lämpad som inredningsdetalj. Rymmer 900 ml och har en höjd på 27 cm.

Storleken och en smidig kork som håller tätt, gör flaskan perfekt för såväl utflykter som att ha tillgänglig hemma. Det särpräglade utseendet har även gjort den till något utav en dekorativ favorit i många hem.

Kopparflaskan är ett utmärkt miljövänligt alternativ till engångsplast. Ett klimatsmart och hållbart val för dig som värnar om djur och natur.

Flaskan är tillverkad för hand och med omsorg i ayurvedans hemland Indien.

 

Vad är en ayurvedisk kopparflaska egentligen?
Det finns många anledningar till att använda en kopparflaska. Det är klimatsmart och miljövänligt. En kopparflaska är hållbar och formad av ett helt naturligt material som bryts ner och går att återanvända gång på gång.
Det är ett smart alternativ till engångsplastflaskor och minskar negativt användande av engångsplast som just nu är ett stort problem för vår planet och våra hav. Studier har visat att vatten som förvaras i en kopparflaska blir fritt från virus och bakterier och förändras till basiskt. Det innebär att kopparflaskan är naturligt antibakteriell och antiviral samt alkaliserar vattnet genom att förändra dess pH-värde.
Indiens 9000 år gamla holistiska läkesystem har ett namn för att dricka vatten ur ett kopparkärl - Tamara Jal på sanskrit - och hävdar att det har många positiva fördelar för hälsan.
Med sitt vackra tidlösa utseende är flaskan en favorit bland inredare och passar bra in överallt med sin grundande glans och mjuka färg.

Flaskorna är tillverkade för hand med omsorg och kärlek i ayurvedans hemland Indien. Dessa exklusiva flaskor är framtagna i samarbete med lokala indiska hantverkare som arbetar med traditionella metoder.
Den är till för dig som tycker om att ta hand om dig själv samtidigt som vi hjälps åt att ta hand om naturen och alla människor runt omkring oss.
10% av all vinst går till välgörande ändamål relaterade till bistånd med rent vatten, sanitation och infrastruktur i svårt utsatta områden.
Tack för att du överväger ett alternativ till engångsplastförpackningar!

479 kr

Produkten är tyvärr slut i lager. :(