Om mig

What is your necessity?

  • Necessities (Nödvändigheter som kan vara olika för olika människor)
  • By Red (Av mig) 

Malin en rödhårig tjej som har båda fötterna på jorden. Här på min hemsida och webbshop presenteras lite av vad jag tycker är nödvändigt för vårt välmående.


När jag var liten drömde jag om att dansa och stå på scen. Jag har alltid följt mina drömmar och efter många års slit kom jag in på London Studie Center. En dansskola i London. Det var också där jag kom i kontakt med yogan första gången. I London stannade jag i 8 år. 

Jag dansade men utbildade mig som aerobicinstruktör och jobbade på många olika hälsostudios runt om i London. Yogan fanns hela tiden med mig. 

När jag väl kom hem igen vidareutbildade jag mig inom olika former av Yoga såsom Poweryoga, Yinyoga och Yoga för barn men även inom Pilates, Body Balance, Body Combat och Zumba.

Frilansar och jobbar med Yoga, träning och hälsa. Både privat, på gym och ute på företag. En rolig parantes är att jag är utbildad stuntkvinna.


I min webbshop hittar ni fina yogamattor från Gaiam, hälsoprodukter, vetevärmare, ekologiska ljus, kläder och smycket mer. Kärleken till yogan, rörelsen och det vackra följer, som en röd tråd, genom produkterna. 

Min vision är att knyta ihop kvinnliga småföretagare med samma tänk. Att vi kan stötta och lyfta varandra. Därför hittar ni hos mig produkter från andra företagare som också vill hjälpa och lyfta varandra. De allra flesta är baserade i Sverige.

Jag bor i Lund med min man och mina 2 söner.