PÅ GÅNG!

Här hittar du mina pop-up klasser, workshops, mässor, events och festivaler som jag har på gång. Med andra ord det som jag sysslar med utöver det vanliga schemat. 

Sidan uppdateras löpande.

Under rådande omständigheter flyttar mycket av min verksamhet ut.

Jag kommer nu att erbjuda ett antal klasser som kan variera från vecka till vecka och dessa uppdateras efter hand.

Ingen anmälan krävs till utomhusträningen och ni betalar valfritt belopp (via swish eller kontant) som ni anser att ni har råd med.

För de andra klasserna anmäler ni er till [email protected] och betalar 120 kr/gång eller köper 10 klipp kort för 1000 kr eller 20 klipp kort för 1800 kr. Ni kan betala kontant, med swish, kort eller få en faktura.

Måndagar  Barnvagnsträning 09.30-10.30. Vi träffas utanför Ica Tornet. Pris: Köp 10 eller 20 klipp kort.

Ta med yogamatta/liggunderlag/filt.  Här går vi ut med våra bebisar i barnvagn för att stärka upp våra kroppar i den takt som passar oss själva. Vi varvar kondition med styrka och  stärker mage, rygg, ben, armar och bäckenbotten samtidigt som vi får frisk luft och en rolig stund med vår bebis.

Torsdagar Pilatesbaserad utomhusträning.17.30-18.30. Stärker upp kroppen. Vi träffas utanför Ica Tornet, Uardavägen, Lund Ingen utrustning krävs.


Yinyoga. En lugn och meditativ yogaform. Ta med yogamatta och filt, kanske yogablock om ni har. Gärna en kudde att sitta Välkomna till Bananparken, Östra Torn, mellan basketplanen och rutschkanan. Vill ni hellre vara med hemifrån via zoom skickas länk efter anmälan. Vid regn hålls klassen enbart via Zoom

HÖSTENS KLASSER!

Nu ligger vårens klasser uppe under Schema/Priser. Välkomna!