PÅ GÅNG!

Här hittar du mina pop-up klasser, workshops, mässor, events och festivaler som jag har på gång. Med andra ord det som jag sysslar med utöver det vanliga schemat. 

Sidan uppdateras löpande.

Under rådande omständigheter flyttar mycket av min verksamhet ut.

Jag kommer nu att erbjuda ett antal klasser som kan variera från vecka till vecka och dessa uppdateras efter hand.

Ingen anmälan krävs till Cirkelträningen/Pilatesbaserade utomhusträningen och ni betalar valfritt belopp (via swish eller kontant) som ni anser att ni har råd med.

För de andra klasserna anmäler ni er till malin@by-red.se och betalar 120 kr/gång eller köper 10 klipp kort för 1000 kr eller 20 klipp kort för 1800 kr. Ni kan betala kontant, med swish, kort eller få en faktura.

Mån 12/4  Barnvagnsträning 09.30-10.30. Vi träffas utanför Ica Tornet. Pris: Se ovan. Ta med yogamatta/liggunderlag/filt.  Här går vi ut med våra bebisar i barnvagn för att stärka upp våra kroppar i den takt som passar oss själva. Vi varvar kondition med styrka och  stärker mage, rygg, ben, armar och bäckenbotten samtidigt som vi får frisk luft och en rolig stund med vår bebis.

Mån 12/4 Cirkelträning 18.00-18.30. Vi varvar styrka och kondition. Vi träffas vid trädäcket på Bananparken i Lund. Ingen utrustning krävs.

Tors 15/4 Pilatesbaserad utomhusträning.17.30-18.30. Stärker upp kroppen. Vi träffas utanför Ica Tornet, Uardavägen, Lund Ingen utrustning krävs.

Fre 16/4 Cirkelträning. 12.00-12.30. Vi varvar styrka och kondition. Vi träffas vid trädäcket på Bananparken i Lund. Ingen utrustning krävs.

Yinyoga Vita Huset, lilla lokalen. Ta med yogamatta och filt, kanske yogablock om ni har. Gärna en kudde att sitta på om ni behöver. Anmälan till malin@by-red.se. (Ange om du är med på plats, max 7 st, eller med via Zoom) och betalning 120 kr sker med Swish till 123 0517177. Länk skickas för Zoom efter anmälan.

Vårens  klasser

Nu ligger höstens klasser uppe under Schema/Priser

Välkomna!