NYHET! Vattenflaska av Koppar Blank 600 ml

Vad är en ayurvedisk kopparflaska egentligen?
Det finns många anledningar till att använda en kopparflaska. Det är klimatsmart och miljövänligt. En kopparflaska är hållbar och formad av ett helt naturligt material som bryts ner och går att återanvända gång på gång.
Det är ett smart alternativ till engångsplastflaskor och minskar negativt användande av engångsplast som just nu är ett stort problem för vår planet och våra hav. Studier har visat att vatten som förvaras i en kopparflaska blir fritt från virus och bakterier och förändras till basiskt. Det innebär att kopparflaskan är naturligt antibakteriell och antiviral samt alkaliserar vattnet genom att förändra dess pH-värde.
Indiens 9000 år gamla holistiska läkesystem har ett namn för att dricka vatten ur ett kopparkärl - Tamara Jal på sanskrit - och hävdar att det har många positiva fördelar för hälsan.
Med sitt vackra tidlösa utseende är flaskan en favorit bland inredare och passar bra in överallt med sin grundande glans och mjuka färg.
Flaskorna är tillverkade för hand med omsorg och kärlek i ayurvedans hemland Indien. Dessa exklusiva flaskor är framtagna i samarbete med lokala indiska hantverkare som arbetar med traditionella metoder.
Den är till för dig som tycker om att ta hand om dig själv samtidigt som vi hjälps åt att ta hand om naturen och alla människor runt omkring oss.
10% av all vinst går till välgörande ändamål relaterade till bistånd med rent vatten, sanitation och infrastruktur i svårt utsatta områden.
Tack för att du överväger ett alternativ till engångsplastförpackningar!

Rymmer 600ml höjd 23cm.

429 kr

Produkten är tyvärr slut i lager. :(