Relaxation eterisk olja.

RELAXATION

Tru Melange 100% rena eteriska oljor med hög kvalité tillverkas i USA samma oljor som vi använder oss av i våra Ljus och Eye Pillow.

Eteriska oljor ska ej användas outspädda direkt på huden. Det ska spädas ut i annan vegetabilisk olja eller användas i aromalampor

Eteriska oljor pressas eller destilleras ur växters blommor, blad, frukter eller rötter. Oljorna används traditionellt vid parfymtillverkning, För doft i oljekrus, oljelampor, aroma lampor, i hudvårdsprodukter, massageoljor, till tvätt etc. Vi rekommenderar att läsa mer fakta under shenet.se

 

Mejram

Frisk ört doft med inslag av kamfer men också varm och söt,  kryddig och lite träig - lite som en blandning av muskot

pepparmynta eller kardemumma

Lavendel

Doften är friskt fruktig och örtig och stannar kvar bara en kort stund, därefter följer den mjukare, träigt blommiga doften - oljan hör till dem som ibland sägs sakna basnot. Alltid bittersöt.

Fransk lavendel är Mjuk, söt, med mer eller mindre tyngd som åt kanel. Om en aromaterapeut fick ta med sig en enda eterisk olja till en öde ö skulle det förmodligen bli lavendel, den mest mångsidiga av oljor som gör nytta i nästan alla sammanhang. Skulle ön vara befolkad och många behöva betjänas skulle valet bli detsamma, för lavendel gillas och tåls av så gott som alla.

Petitgrain

Den starkaste av citrusdofterna och med speciell karaktär som påminner om rosmarin. Först mycket frisk citrus eller rosenträ med inslag av terpentin, efter en stund utvecklar den en bitterljuv, torr och nästan varm träton. Här finns samma lockande spänning mellan det frostiga och peppriga som i neroli, som görs av blomman från samma träd.

Sandelträ

Det är en av västerländska kvinnors favoritdofter enligt undersökningar. Doften är enkel och samtidigt komplex. Söt, mjuk, varm och fyllig träton med inslag av mysk och orientalisk krydda, lite påminnande om ros.

10 ml

209 kr

Produkten är tyvärr slut i lager. :(